Jakten på det perfekte badevannet

 

 

Skjønhaug
24. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg sovi bort halve dagen. Jeg våkna ikke før 12.30!!! Silje kom litt seinere fra overhøringa til Bente. Nå må jeg snart kjøpe gaver og kort. 

Var og gikk tur til tjernet i dag sammen med Silje. Først gikk vi helt opp til stranda, men så ombestemte vi oss og gikk til steinene. Der turte vi ikke å bade, og så bestemte vi oss for å sykle til Sandstangen, men mora til Silje kjørte oss. Vi var der fra 20.30 - 22.00. Og vannet var så kaldt at til og med jeg ikke bada!

 


Flotte Sandstangen
 

 

Jeg ble sjokka over Bente. Ho svømte til flåta flere ganger.

Hmm. Eskil S, Buggen, Sten og Geir-Øystein kom ned. De skulle ha oss ut i vannet, men det klarte de ikke. 

Vel, vi har norsktentamen i morgen, men jeg håper jeg ser deg i morgen, Håvard. 

Jeg elsker deg!

Klem, Mona B

 

Følg badenymfen-NOT- på Facebook

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits