Falt Håvard ned fra pallen?

 

 
 

Skjønhaug
26. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag hadde vi mattetentamen og jeg ble forbauset over hvor fint det gikk. Jeg har sikkert masse feil ettersom det gikk så lett. 

Etter skolen i dag var vi i banken. Så gikk vi på klubben. Der var det driitkjedelig, og du var ikke der som vanlig. Jeg, Nora og Madelene fant ut av vi skulle gå en tur på tjernet, men jeg ville ha med meg flere. Og jeg skjønner ikke hvorfor, men jeg ville absolutt at Tobias J skulle være med.

Er jeg... nei, tør ikke tenke på det! Det er deg jeg vil ha!

Så gjør noe snart da! Vi har hatt et år på oss, Håvard.

Ikke for å være så rent lite innbilsk, men jeg tror at Tobias liker meg godt! Det er bare en følelse jeg har. Og den er gjensidig. Håper på sommeren og Momarkedet!

Jeg er glad i deg!

Klem, Mona.

 

Følg den ikke så rent lite innbilske tenåringen på facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits