Slaget ved Stikla

 

 

Skjønhaug
28. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag fikk jeg vite at du, din snik, også har begynt å bade, men på Stikla tjernet! Av alle steder, så på Stikla! Men sakte om sikkert kommer dere vel til Sand(stein)stangen. 

I dag var jeg og Silje oppe i ellevetiden og vi gjorde oss klare og dro til Sandstangen. Var der til 4-5-tida da Silje og dem skulle hjem for å trene. Som ikke ble noe av! Bedrøvelig!

Har begynt å lese litt isfolket igjen.

Jeg elsker deg,

Klem Mona

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits