OI! Problemer!

 

 

Skjønhaug
29. mai 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg litt av hvert å fortelle!


Først: I dag hilste du på meg og jeg på deg! Svevde på skyer.


 

Seinere kom Tobias J bort til meg og tok hendene mine. Jeg sa bare: - Jøsses, hva er det det med deg´a?, men han bare så meg i øynene og gikk videre.
 Senere fant Agnes og jeg dette i en av biblene: Du hadde skrivi navnet ditt med kulepenn i den, og enten så er det jeg eller no´n andre som har skrivi Mona med kulepenn under. I hvert fall så hadde noen skrivi på «+, Bønke» (med blyant!) så det så slik ut:


Håvard Marcus Riser

+
Mona Bønke


Da vi gikk hjem i dag ble jeg først gående rett bak deg, men du gikk jo så fort. Men jeg fikk sagt tydelig fra at jeg skulle på Sandstangen i dag, og der har jeg vært også. Fra 17 - 19.30, og på tjernet fra 22 - 23. Jeg var hjemme i 23.30-tiden. Jeg turte å svømme der! Men jeg stanga kneet mitt i steinene der, så jeg har fått stor kul der. Det er kjempevondt. 

Tobias virker mer uinteressert nå. Heldigvis for meg egentlig, for tenk om jeg ble ordentlig interessert i han og at han var interessert i meg. OI! Problemer!

Jeg elsker i hvert fall deg, det fortalte hjertet mitt når du hilste i dag!
 

Klem, Mona B.

 

 

Følg dramatenåringen på facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits