Angrep er det beste forsvar!

 

 

Skjønhaug
3. juni 1992


Kjære Håvard...

Jaså, så du har begynt å røyke fast nå`a? Din dritt!! Hvorfor? Jeg elsker deg som du er innerst inne! Men hva er egentlig innerst inne? 

  

I dag holdt Roland øynene mine litt vel lenge om gangen. Jeg liker ham bedre og bedre for hver dag.
I dag kjørte jeg, Silje, Tobias H, Roland og Lasse til Sandstangen, og Roland var sjåfør. Raymond kom etter på mopeden sin.

Hele tiden mens vi jobba i dag ba jeg om at vi skulle prate ordentlig sammen, jeg ville faktisk at Roland skulle komme og ta rundt meg og kysse meg!
  

Men jeg vet at hvis jeg får deg, er det ute med Roland og Tobias J! 
La det skje slik?! Jeg nekter å ha et slikt problem!!

Jeg elsker deg, 

Klem Mona B

 


Følg trykkoker-tenåringen på facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits