One down, two to go!

 

 

Skjønhaug
5. juni 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg funnet ut at Roland er ute av bildet! Nå er det deg jeg elsker, og Tobias J jeg er glad i.

Vi var i bursdag hos Marte i dag, og etterpå gikk jeg og Bente og Marte på klubben. Vi skulle ligge i telt i dag. På klubben var Tobias J, og han gratulerte meg med konfirmasjon og ville gi meg snus! Neitakk!
Cathrine var ikke der, og da var Gilbert mye greiere. 

Når vi kom hjem til Marte la vi oss nesten med en gang. Vi fikk hilsen på Radio Trøgstad av foreldrene til Bente og Marte. Vi fikk høre Sputnik!
 


De hadde humor, foreldrene til venninnene mine!
 

 

Jeg elsker deg,

Klem, Mona

 

Følg meg på facebook

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits