Det var i de dager...

 

 

Skjønhaug
10. juni 1992


Kjære Håvard...

I dag dro du etter å ha fått vite at du kom opp i SAMFUNNSFAG! Stakkars gutten min!

Tenkte du på meg i dag? Jeg har hikka flere ganger idag! Eller var det Tobias?

Jeg elsker deg!

Klem fra Mona!

 

 


 

 

Skjønhaug
11. juni 1992


Kjære Håvard...

I dag var skolen treg fordi du ikke var der. I´m sure.

Så Buggen på Sandstangen i dag, men selvfølgelig ikke deg! Men du har jo lesedag til muntlig eksamen tross alt. Samfunnsfag! Lykke til i morgen tidlig! Du gjør det nok bra.

Jeg elsker deg, husk det!

Lykke til Tobias óg!

Klem Mona!

 

 


 

 

Skjønhaug
!2. juni 1992


Kjære Håvard...


I dag har du hatt eksamen. Jeg tror du fikk en G. Sover hos B og S i dag, og Bente har fletta meg. 

Jeg elsker deg.

Klem fra Mona

 

 


 

 

Skjønhaug
13. juni 1992

Kjære Håvard...

I dag skal jeg også sove her hos S & B. Vi hakke gjort no` spes i dag. Jeg fikk høre at ei som heter Mina K er interesssert i deg. Da deppa jeg.
Men fordet så elsker jeg deg.

Klem fra Mona

 

 


 

 

Skjønhaug
14. juni 1992

Kjære Håvard...

I dag sto vi opp i 12-tiden tror jeg. Bente har vært skikkelig humørsjuk, og Silje nytter det ikke å diskutere med. Hu skal bestandig ha rett og jeg blir helt kvalm av`a. Men hu har sine positive sider óg. I morgen skal vi på skautur. Men du skal på 2 dagers skautur i telt, var det slik? 

Jeg elsker deg.

Klem, Mona.

 

 

Følg meg på Facebook da vel!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits