Skoletur til Oslo by - Kondomeriet FTW!

 

 

Skjønhaug
16. juni 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg vært på en morsom skoletur til Oslo. Vi tok tog fra Mysen til Oslo S. Når vi kom til byen fant vi møtestedet vårt, og så kunne alle dele seg.

Jeg gikk sammen med Agnes, Bente & Ina, Madelene og Nora. Vi gikk rundt og kjøpte oss klær, etc. Vi møttes 15.30 ved Kontraskjæret utenfor Akershus festning der vi skulle få en 45 minutters omvisning i den gamle slottsborgen. Det var helt nydelig der. Alle de fine kunstverkene!! Praktfullt!

Når vi var på Oslo City ble jeg skikkelig sjuk, og måtte på do. Jeg hadde mista all farge i ansiktet og vært helt på nippet til å svime av. Det avtok heldigvis. 

 


Litt småkvalm og hvit i ansiktet, men bilder måtte vi ha!
"Agnes" var egentlig ikke så hvit altså!


 

Etter omvisningen slo Tyra, Dagfinn og Tobias F følge med oss. Da gikk vi først til Kondomeriet og litt i andre butikker før vi gikk på McDonalds og spiste. Endelig! På veien til Nationaltheateret stoppa vi ofte for å se oss omkring.

Da vi stoppa for å se på no på gata merka jeg plutselig at en svarting kom bort mot meg og til slutt kunne jeg føle`n mot ryggsiden min. Da jeg så hva han holdt på med fikk jeg sjokk. Han dro NED glidelåsen i buksa! Da gikk jeg fort bort til Tyra og spurte om vi skulle gå snart.

 


Sjekk prisene i 92`a! Og det var obligatorisk å kjøpe kondomer - da var man tøff!
 

 


Autentisk kvittering som har tålt tidens tann. (Sjekk dato!) Hvorfor var den dansk? 

 

Følg den shoppinggale uvitende rasisten på facebook!

 


PS. Jeg må innrømme at det gjør vondt å lese de stygge tingene jeg skriver om mennesker i blant. Jeg liker mennesker i alle farger jeg altså! Bare så det er nevnt liksom! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits