Det er plass til en gammel flamme i hjertet...

 

Skjønhaug
18. juni 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg bare vært inne. Har ikke gjort noe spesielt i dag, men bare slappa av. I morgen drar alle vennene mine til Skien med håndballen. Skal spørre om jeg kan komme til Anita. Håper jeg får dratt til Enebakk. Nå må jeg vel egentlig legge meg.

Jeg elsker deg, 

Klem Mona


 


 

 

Siggerud
19. juni 1992


Kjære Håvard...

Som tenkt, så gjort, jeg kom meg til Siggerud til slutt. Vi møttes ved en klubb i Ytre Enebakk og der var det lite liv.

Verre enn en tirsdag i Trøgstad. Og da er det ille.

Jeg blei kjent med en som heter Kjell-Ivar B. Ganske kuul egentlig. Men nå må jeg nesten sove.

Jeg elsker deg,

Klem Mona

 

 


 

 

Siggerud
20. juni 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg hatt en brukandes dag. Jeg har spist kaker osv fordi vi feiret Ane`s og morfaren til Anita sine fødselsdager - kos.

Vi traff John-Yngvar og Johannes i dag. Vi gikk en tur sammen og så endte vi først på madrassen, nede på idrettsbanen. Der lå vi fire og prata. (Anita, Johannes, John-Yngvar og meg).
Så gikk vi videre til Anita, hvor jeg og Anita fortsatt er. Johannes og John-Yngvar gikk nesten nå nettopp. Kl. nærmer seg 23:40.

Jeg har blitt litt glad i John-Yngvar igjen. Men det har jeg jo egentlig alltid vært.

Men jeg tror at:
Jeg elsker deg,

Klem Mona

 

 


 

 

Siggerud
21. juni 1992

Kjære Håvard...

I dag har ikke vært så gøy som i går, for vi var ikke sammen med John-Yngvar. Vi bare prata med´n fra verandaen hans. Han smilte i hvert fall.

Lurer på hva han mente i går med at han ønska seg en ting som ikke kunne gå i oppfyllelse fordi han var John-Yngvar. Hmmmm....

Jeg elsker deg,

Klem Mona.

 

 

Følg Siggerud-turisten på Facebook!


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits