Etter 16 dagers svie kommer den søte kløe...

 

 

Skjønhaug
26. juni 1992


Kjære Håvard...

Har du vært på Sandstangen i dag du`a? Bente hadde hilst på deg, og Silje møtte deg, Emil, Buggen og Dengsta`n når hun var på vei hjem. Håper du er der i morgen også!! For hvis det er pent vær, så skal jeg dit! 

Har gått Frøshaugrunden med Silje i dag.

Jeg elsker nok deg fortsatt, eller?​ Ja, jeg elsker deg!

Klem fra Mona

 

 


 

Skjønhaug
27. juni 1992

Kjære Håvard...

I dag så jeg deg igjen, og du hilste på meg!!


 

La meg nå telle hvor mange dager det er siden sist jeg så deg: 16! 
Det er mer enn et hjerte tåler!! Men i dag var redningen. 

Det er deg jeg elsker! Nå vet jeg det helt sikkert. Jeg får muligens vært med på kanotur med sommerklubben!

Jeg elsker deg, 

Klem Mona!


 


 

 

Skjønhaug
28. juni 1992


Kjære Håvard...

I dag har mye kommet for dagen. Det har blitt satt ut rykter om at ... Hun ringte til meg og ba meg komme fordi hun ville ha noen å prate med. 
Hun forklarte meg alt, og det er riktig at ... men det skjedde ingenting.

Nå er det bare det å stanse ryktene som surrer nå, så blir det meste glemt. Hun reiser bort i morgen i steden for å bli med på sommerklubben, hun skal passe barn et sted.

Vel, du var visst på Skjønhaug sammen med Jan-Even, Emil, Henny og Line i dag!

Jeg elsker deg, remember it!

Klem, Mona

 

  

Skjønhaug
29. juni 1992


Kjære Håvard...

I dag satt jeg og Bente på med Ella, søstra til Nora, til Sandstangen. Der var Agnes, så jeg hang sammen hu i steden. Når Ella reiste hjem blei Bente med.

Agnes og jeg gikk hjem fra Sandstangen i dag, og så var det meninga at Agnes skulle sove hos meg, men så ble det til at jeg sover hos Agnes i steden.

Du verden så søt Mons, kattungen, er!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona

 

 

Følg sommerferietenåringen på facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits