...for jeg ble så het!

 

 

Skjønhaug
6. juli 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg sett deg!! Agnes fikk overtalt meg til å dra på Sandstangen, og en stund etter at jeg hadde liggi på flåta`n og drømt om først John-Ingvar og så om deg, gikk jeg opp, og når jeg gikk i kiosken for Silje, kom du, Jan og Buggen! Da ble jeg glad!

Jeg kunne bare gå rett uti vannet, for jeg ble så het! 

Dere kom bort til flåta`n og jeg dro med meg Agnes bort på brygga og stupte derfra i steden for jeg ble så nervøs! Men så kom Silje og kjefta på meg for at jeg rømte fra deg, så jeg var nødt til å svømme bort. Jeg møtte blikket ditt flere ganger.

Jeg drømte i natt at John-Ingvar kyssa meg på kinnet da jeg bøyde meg over`n! Da kunne jeg kjenne spenningen i kroppen før jeg kyssa han. 

Tenk om vi kunne bli sammen, Håvard, og at det var deg jeg drømte om i stedet!

Jeg elsker deg!

Klem Mona!

 

Følg den hormonboblende tenåringen på facebook!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits