Black is the new Black!

 

 

Skjønhaug
8. juli 1992

Kjære Håvard...

I dag har jeg rydda hjemme for at mamma skulle komme fra Danmark. Jeg dro fra Silje i 10-tida for da skulle hu passe unger sammen med Marte. 

Mamma kom seint, ikke før i 19-20-tida. Hu hadde med seg MASSE godteri - vin, likør (god forresten, smakte banan!), røyk (for no´ dritt!) og hårspray, balsam... og Metallica CD`n! Jeg skal selge Metallica kassetten! 

 


The Black Album er jo det. Black. Så baksiden er lettere å vise frem gitt!
 

 

Vel, i natt skal Silje «sleepe» hos meg. Vi har nettopp sett på Twin Peaks. 

Jeg ELSKER deg, 

Klem Mona.

(Gikk med Larris!)

GRATULERER MED 16-ÅRS DA`N, TOBIAS J!

 

Følg godtegrisen og likørliker`n på facebook

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits