Mona moralpoliti

 

 

Skjønhaug
15. juli 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg dessverre ikke sett verken deg, Tobias, John-Ingvar eller Jan. Men jeg har sett Stian på moped på vei til Båstad! Til deg kanskje? Vel, i dag fikk jeg se Roar og Runa sammen. For et syn! Han må jo ligge minst en halvmeter aleine! Vel, not my business or is it?

I dag fortalte S meg at Roar bare er ute etter en ting, og det er å få ligge med Runa. For hennes skyld håper jeg ikke det er sant, og hvis det er sant; at Runa ikke gjør no` dumt. 

Håper jeg får se deg snart!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona!

 


 

Skjønhaug
16. juli 1992

Kjære Håvard...

I dag har jeg sykla Frøshaugrunden med Silje, som sykla. Ha`kke skjedd no` spesielt. 
Jeg elsker deg!
Klem, Mona!

 


 

 

Skjønhaug
17. juli 1992

Kjære Håvard...

I dag har jeg vært på «hjemme-alene-fest», eller som Kristian sa: «rølpekveld», hos Morgan S. De som var der var: Raymond, Celine, Bente, Silje, Morgan, Alice Lone, Kristian, Remi, Roland, Lasse + at Rune, Rolf og Birger kom innom. Også jeg da! Ganske kjedelig.

Jeg elsker deg og ønsker at du elsker meg.

Klem Mona

 


 

Skjønhaug
18. juli 1992

Kjære Håvard...

I dag har Silje dratt på ferie til Hallingdal sammen med Marte og familien hennes. Bente var i Drøbak. Linnea Å kom til meg i dag. 
Jeg har mensen og er syk.

Jeg elsker deg, 

Klem, Mona

 


 

 

Skjønhaug
19. juli 1992

Kjære Håvard...

Jeg savner deg... I dag har jeg vært sammen med Celine og litt sammen Linnea.

Agnes ringte i dag og lurte på om jeg ville være hos henne uka før Finnskogenturen. Og det ville jeg jo selvfølgelig. Da skal vi antagelig til Tusenfryd en dag! Gleder meg.

Har ordna litt i lekseboka mi! Solgte forresten kline-tegningen min til Celine i dag for 25 kroner! Ikke dårlig eller hva?

Men nå er det snart på tide at vi blir ordentlig kjent med hverandre. Eller hva syns du?

Jeg elsker deg!

Klem, Mona

 

Følg sommertenåringen på facebook

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits