Tenk om noen leste i deg!! IKKE BRA!

 

 

Skjønhaug
20. juli 1992


Kjære Håvard...

Gratulerer med dagen Håkon Magnus (Kronprinsen)!
Har vore med Bente og Linnea i dag, og eg har sett filmen «Den Hvite Viking» idag hos ho Bente. Nå må jeg snart få se deg, vennen. Jeg så Emil i dag, han trente fotball. Han så ikke meg da, men hva gjør vel det!!

Jeg elsker deg,

Klem fra Mona!


 


 

 

Skjønhaug
21. juli 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg vært doven. Men jeg har vært ute i dag. Har vært sammen med Bente, Linnea, Lina, Mari, Malene, Anja Marie, Hedda og Runa. Men Runa stakk jo av med Roar ganske tidlig. Ikke at det gjorde noe, men det var så komisk å se på. 
Jeg savner deg.

Har lest Isfolket nr 28 i dag. Har også lest dagboken min for 23.januar 92 om nyttårsballet!

Vel, skal opp 5.30 i dag, nei, i morgen for å se en film som heter «The Kissing Place». Så på «Young Guns» kl. 0300 i natt. 

 


Et filmcover av de sjeldent gode... ehm...

 


Det var gjengen sin det!
 


Jeg elsker deg!
Klem, Mona

 


 

 

Skjønhaug
22. juli 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg og Bente unngått Linnea hver gang hu har vært her.

Jeg skriver tidlig i dag, for jeg skal sove hos Celine og tør ikke ta deg med dit!
Tenk om noen leste i deg!! IKKE BRA!

Må gå for Bente og Celine venter på meg!

Jeg elsker deg!

Klem Mona

 

 

Følg den paranoide tenåringen på facebook!

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits