The summer of Agnes & me..

 

 

Skjønhaug
27. juli 1992
 

Kjære Håvard...
I dag sto jeg opp tidlig, kl. 08.00 faktisk! Agnes henta meg kl. 10.30, og vi dro hjem til henne. Vi har lest, spilt «runde»-tennis, pressa blomster, den delen sto Agnes for(!), spist, sett på TV (not TV, MTV!) og skravla. Jeg liker meg her.

  

Jeg elsker deg!
Klem, Mona!

 

 


 

 

Skjønhaug
28. juli 1992
 

Kjære Håvard...
I dag har vi spist godt, sett på 3 filmer, MTV og lata oss. Agnes sykla til Skjønhaug, mens jeg satt hjemme her hos Agnes. Vel, nå skal vi se «Flatliners» en gang til!


Kiefer Sutherland, Julia Roberts, Oliver Pratt, William Baldwin og Kevin Bacon.
What can go wrong, lizzm?

 

Jeg elsker deg!
Klem, Mona!

 

 


 

 

Skjønhaug
29. juli 1992
 

Kjære Håvard...
I dag har vi sett på MTV, spist frokost og potetgull, peanøtter osv. Også har vi ringt til Tobias som kom hjem fra Tyrkia i dag, og Håvard, og vi har drivi med leksebøkene våre. Skal sove nå!

Jeg elsker deg, 
Klem, Mona.

 

 


 

 

Skjønhaug
30. juli 1992
 

Kjære Håvard...
I dag våkna jeg til OL-driit på TV. Vi har sett på MTV, drikki milkshake, spilt tennis, hørt på musikk og oordna i leksebøkene våre. 
Jeg elsker deg, 
Klem, Mona.

 

 


 

 

Skjønhaug
31. juli 1992
 

Kjære Håvard...
Ja, så er vi hjemme igjen da! I morgen skal jeg sove lenge. Har fixa litt i Starlett skoledagboka nå. Vi kom tidlig til Skjønhaug, Agnes og jeg, men vi ha`kke sett verken Tobias eller deg. Kun kameraten din, Stian! 

Jeg elsker deg!
Klem Mona.

 

 

Følg besøkstenåringen på Facebook!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits