Kjærlighet dør uten oppmuntring...

 

Skjønhaug
1. august 1992


Kjære Håvard...

Nå sitter jeg fint i det! Som jeg hater følelser!

I dag satt jeg, Bente og Celine på Skjønhaug og plutselig kom Gilbert og Tobias J på mopeder, for Gilbert skulle fylle bensin. Gilber`n hadde drikki litt, og han sa etter en stund at hvis ikke han kom tilbake til Catrine, kom hun til å bli gal av bekymring for at han kjørte i fylla.
Men han øyenflørta med meg, som han alltid gjør når han prater med meg!
Tobias var dødsbrun, han kunne nesten bli tatt for innfødt. (Innfødt HVOR? red.anm.)

Vel, jeg har tatt ned «I love Håvard» skiltet som jeg lagde i 8. klasse.
Kjærlighet dør uten oppmuntring, og er det en ting du ikke har gitt, så er det oppmuntring.

Jeg fulgte Bente hjem i dag for å få se Tobias som var i øvingslokalet, men vi så bare Gilbert og Catrine i en alvorlig samtale, Remi og Maria og Kristian. Ingen Tobias. Den dagen da Tobias kom hjem fra Tyrkia ringte Agnes til ham på kvelden, og han hadde visstnok kommet hjem kl. 19.30. Både Gilbert og Tobias gikk i posebukser som de hadde kjøpt i Tyrkia. Stilige.

Jeg tror jeg begynner å bli ordentlig glad i Tobias og litt glad i Gilbert.
Lurer på om det er slutt mellom Gilbert og Catrine, for hu sykla forbi meg og Bente i en rasende fart ned til gården.

Jeg er glad i deg!

Klem Mona

 

 

Følg følelsestenåringen på facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits