Horer og penger i Oslo

 

 

Skjønhaug
2. august 1992


Kjære Håvard...

I dag dro mamma, jeg og pappa til Oslo for å møte Helga. Vi dro i 3-tida for vi skulle først hente tante Elin og onkel Borgar på Siggerud, så skule vi sette av dem + mamma hos Gudrun og Bernt mens jeg og pappa henta Helga.

 


 

Mens vi satt på Maliks kafe og kiosk så jeg ei hore som blei betalt og 4 ungdommer som tok avskjed. 2 jenter og 2 gutter. De sto og klina og klemte hverandre for jentene skulle med en buss til Göteborg.

Så skulle jeg, Helga og pappa til Gudrun og der spiste vi middag. Morfar og Tim-Egil var også der. Kenny stakk innom en tur med dama si. 

Vel... Morfar hadde vinni nesten en halv million i måltips, så hver av barna hans skulle få 25 tusen hver og alle barnebarna 3000!

Jeg får 3000 kr! JIPPIII!!!

  

Er glad i deg, 

Klem, Mona.

 

Følg den rike tenåringen på facebook!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits