Ferien i Molde

 

 

Skjønhaug
9. august 1992


Kjære Håvard...

Vi har i dag kjørt og kjørt og skjørt litt til. I 8 timer for å komme hit til Aureosen, Molde hos Helga. Er driiittrøtt. Har nettopp sett «Robin Hood», og skal nå se «In bed with Madonna». 

 


Hørtes ut som om jeg burde lagt meg i steden for å se mer film gitt!
 

I LOVE YOU,

Klem, Mona

 

 

 


 

 

 

Skjønhaug
10. august 1992


Kjære Håvard...

I dag sto vi opp i 11-tiden og spiste frokost. Så har vi skreve brev, sløva, sløva, sett på «Curly Sue», sløva og nå skal vi legge oss.

  

I morgen kommer venninna til Helga, Ellen. Nå må jeg sove. Jeg elsker deg!

Klem Mona!


 

 

Skjønhaug
11. august 192


Kjære Håvard...

Har vært i byen i dag (Molde, asså!) Så den typen med det fine håret! + at jeg fikk se han som Helga er forelska i, S R M. Han tok samme buss som vi tok. I byen kjøpte jeg: En Metallica calendar 1993, Def Leppard`s «Adrenalize», en bukse på Adelsteen til 19.90. Det er en stripete kort tights. Nice! Og selvfølgelig kjøpte jeg no` etanes! 
I love you! 

Klem Mona

 

 

 


 

 

Skjønhaug
12. august 1992
 

Kjære Håvard...

I dag har vi vært i byen, Helga, Ellen og jeg. Vi tok kvart over tolv bussen og var i byen til litt etter ni på kvelden. Vi gikk på kino og så «Hånden som rører vuggen» kl. 1830.
  

Jeg har kjøpt i dag: Hårfarge mørk mahogny, Poison med «Flesh and Blood» CD, kort med gutt/jente-motiv, svart/hvitt. Navnekort med Håvard og Tobias, suvernirklistremerke, lilla hårgele, lip balm og is +++.
  

Vi har hatt det koselig. 

I natt hadde jeg mareritt om at mamma og pappa skilte seg og at mamma ble sammen med G. S. Forferdelig! Jeg gråt når jeg våknet!

Jeg elsker deg!

Klem, Mona

 

 


 

 

Skjønhaug
13. august 1992


Kjære Håvard...


I dag sov vi lengre enn i går, for vi skulle ikke til byen i dag. Jeg farga håret mitt rødt i dag med «Mørk Mahogny»!! Knallt kan man si!! 
I morgen skal vi til by`n igjen og da skal jeg ta et hull til i øret tror jeg + at jeg vil kjøpe en klatreøredobb. Håper at den blir å få tak i på Momarken også. Eller kanskje ikke, sånn at jeg blir alene om å ha den!!! Egoist? Moi? Neida! (Eh...?)

 


Husker du disse?
 


Jeg er glad i deg,
Klem Mona xxx

 

 


 

 

Skjønhaug
14. august 1992


Kjære Håvard...

I dag har vi vært i byen og jeg har bare igjen 50 (og no`n kroner) av mine 1000. Han typen som jeg skulle kjøpe no` av var ikke der i dag! Det var no` driit! Jeg spilte Sega i lekebutikken i dag, også har jeg tatt bilder i dag. Nå har jeg nettopp sette «Dying Young» med Campbell Scott og Julia Roberts. Dødsfiiiin!

  

Jeg elsker deg,

Klem Mona

 

 


 

 

Skjønhaug
15. august 1992


Kjære Håvard...

I dag skulle vi egentlig til by`n, men vi var for trøtte, så vi sov til litt over 13.00 i steden. Vi har sitti barnevakt for tre barn i dag og vi har sett «Terminator 2; Judgement day». Cool! Er trøtt.

 


Will he be back?
 

Jeg elsker deg!

Klem, Mona.

 


 

 

Skjønhaug
16. august 1992

Kjære Håvard...

I dag har jeg sett T2-igjen. Litt da for jeg klarte omtrent ikke å holde meg våken. I morgen skal jeg hjem. Må innom farmor først, men det er greit det. Farmor gleda seg visst, så da så! Vi har kjørt og henta Anja et sted i dag og, så vi har ikke bare sitti inne. Har tegna deg!

Jeg elsker deg,

Klem Mona.

 

 


 

 

Skjønhaug
17. august 1992


Kjære Håvard...


I dag sto jeg og Helga opp i 11-tiden. I 12-tida dro vi til flyplassen. Jeg tok fly for første gang i mitt liv i dag, og det var akkurat som å kjøre en karusell bortsett fra at jeg fikk veldig "dotter" i øra. Det var rart å se ned på jorda! Borte bra, men hjemme best sier nå jeg. 

  


Da vi kom til Oslo, Mora og jeg (Mora er farmora til Helga), kjørte pappa først Mora hjem, og etterpå meg til farmor, der jeg var til 9-tiden. Da kom pappa og vi dro hjem. Farmor lagde en hel grandiosa til meg, og jeg fikk brus, twist og potetskruer. Hu skjemmer meg bort.

  

Vel, da jeg kom hjem så jeg Celine, Anja Marie, Hedda, Runa og Pelle på Skjønhaug, så jeg gikk dit. Fikk vite at faren til X er død. Det var trist. Det er slutt mellom Roar og Runa, for han hadde finne seg en annen dame. Det skjedde i går. Begravelsen til faren til X var visst i dag. Jeg kondolerer så mye.

Jeg elsker deg!

Klem, Mona

 

 

Følg den tilbakevendte tenåringen på facebook

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits