Gammel kjærlighet ruster ikke likevel gitt!

 

 

Skjønhaug
18. august 1992


Kjære Håvard...

Idag sto jeg jeg opp litt tidligere enn vanlig. Har ikke sett no´n av dere i dag heller. Nå vet jeg at du går på skole i Mysen, for du tok Mysenbussen sammen Alice Lone. Håper jeg ser deg i morgen. 

Er glad i deg. Vi får visst en ny gutt i klassen??!

Klem Mona

 

 


 

 

Skjønhaug 
19. august 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg sett... deg!!!
Da banka hjertet mitt da!

Først i dag tidlig, da vi gikk på skolen, så jeg etter deg på bussholdeplassen for der sto Buggen og Kris-Robert (tror jeg). Da vi kom opp til skolen, sto bussen din der og de andre så opp og så deg, men jeg turte ikke! Men da jeg gikk hjem, sto du på bussholdeplassen.

Jeg så Tobias i dag og, men han betyr langt mindre enn deg. 

Vi fikk en ny gutt i klassen i dag. Terje Ivar S. Han er oppefra Molde. Rett ved i alle fall. Han prater slik som Helga prater.
Ikke no` pen, men han så faktisk ut som han hadde "rett" musikksmak. Han hadde Guns `n` Roses t-shirt i alle fall. Den var fin. 

Må vel sova litt, for imorgen er det atter skole.

Jeg elsker deg,
Klem Mona B

 


Kanskje var det den t-skjorta som sørget at han var "innafor"?

 

 

Følg den dømmende tenåringen på Facebook

 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits