Starten av den magiske Momarkedet-uka!

 

 

Skjønhaug
20. august 1992


Kjære Håvard....

I dag har jeg sett dere begge, deg og Tobias. Jeg var dum nok til å snu meg vekk fra deg i dag da du hilste, så det ble bare Nora som svarte på hilsenen din. I morgen begynner Momarkedet, og jeg håper jeg kommer meg dit. Håper du er der!!!
Jeg rett og slett elsker deg!

Klem, Mona

 

 


Momarkedet var årets høydepunkt!
 

 

 


 

 

 

Skjønhaug
21. august 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg ikke sett deg på nært hold, bare så vidt ansiktet ditt på bussen i dag tidlig.

På Momarkedet i dag møtte jeg Tobias & co. Han er så nydelig! Og grei. Han beundret øredobb-"klatrer´n" min. Som jeg trodde han skulle. 

Jeg er sliten i øra, beina og resten av kroppen, for jeg dansa og leita lenge etter Silje. Jeg fant` a når jeg prata med Tobias, Morgan, Linus (æsj), Aksel og no`n til.

Jeg kom gratis inn i dag, uten fribillett. Kuult, eller?

Vel, må sove. Jeg er glad i Tobias & deg.

Klem, Mona

 

 


 

 

Skjønhaug
22. august 1992


Kjære Håvard...

I dag er forvirringa total! Jeg er helt i kaos. Er det deg jeg elsker? Eller Tobias? ELLER GILBERT? Hvis noen hadde spurt meg om det, hadde jeg ikke kunnet svare.  


Vi satt i kafeterian i dag, også fikk jeg akkurat lagt øya på Tobias, og så kom du! Akkurat da var det du som fikk meg til å skjelve. Da jeg tok opp lommeboka så du selvfølgelig bilde av deg sjølv. Det var jo litt fint. Etterpå så sa Silje til deg: Ikke sant Mona har fin hårfarge?! Da svarte du: Jooo, kjempefin. 
Men jeg tror ikke du mente noe med det. 

Så prata vi med Hjørdis, og hu hadde problemer med Tore. Jeg tror det er slutt.

Men mens vi satt på kafeterian og prata, O-J, Tore, Hjørdis, Silje og jeg + kanskje no`n til, kom Gilbert og Tobias og satte seg hos oss. Jeg sa til Gilbert at det sto Gilbert "SEXY" Hansen på matteboka mi, og da så jeg at han hadde en stor button med den innskriften på. Han spurte om jeg hadde farga håret, og tok og løfta det for å se bedre. Så stakk han fingeren i hullet på genseren min. Da sa jeg: Det er mitt hull!

Jeg spurte også hvor Catrine var, og da sa`n att hu var der ett eller annet sted. Virka som det var slutt. Men det var det vel antagelig ikke. Han så så rart på meg!

Men jeg satt og så på deg en lang stund òg. En gang tok jeg deg i å se på meg. Tror jeg da. Kanskje du så på noen i min nærhet. Men med en gang jeg snudde meg dit snudde du deg. Vel, vel. 

I`m so confused, but I love you all!!

Klem Mona B

 

 

 

Følg den forelska tenåringen på facebook!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits