Håvard avskiltet midt i Momarken-uka!

 

 


Velkommen til Momarkedet i 1992!
 

 

 

Skjønhaug
23. august 1992


Kjære Håvard...

I dag så jeg verken deg, Tobias eller Gilbert. Kanskje var det bra? Jeg tenkte på deg og de andre, men jeg har hatt det gøy på Momarkedet i dag.

Var med på "drite seg mest ut" dansekonkurranse. Merkelig nok, vant jeg ikke. Jeg dansa, vel, "for fint" - ha, ha, og sånn som jeg dansa.

Etterpå dansa Silje, Agnes, Bente, Ania, Lina, jeg og mange flere mer "normalt". Vi blåste egentlig i hvordan det så ut, men vi hadde det gøy! Det var hovedsaken. Men fy, så stygt vær det var! Pigs weather! 

Må sove nå! Er glad i dere!

Klem, Mona!

 


 

 

Skjønhaug
24. august 1992


Kjære Håvard...

Fortsatt ikke sett snurten av dere, men i dag har jeg derimot sett "Han som styrer og tar i mot billetter i Vikingskipet på Momarkedet" - Ole Johnny, og "Han som sitter på Humper´n, eller Tagada", som den egentlig heter. 
Vi hadde problemer med å komme oss til Momarkedet idag, men så fikk Silje ordna sånn at Guro kjørte oss ned. Det var snillt.

Forresten, jeg må ikke glemme Håvard Lunddal. Han er femi, men kjekk.

I dag har jeg kjørt "Ranger", "Top spinn", "Vikingskipet", "Det flyvende teppet", "Six Stars" og igjen "VIKINGSKIPET".
Et smil gjør så mye. Han er svensk. Det er alt jeg veit om han. Jeg må få vite navnet hans. Han har sikkert dame, men han er søt for det. Han är svensk oxå! SÖT!!

I like you, boys!

Klem, MonaTAGADA, Vikingskipet og Six Star. Hva var din favorittkarusell?

 

 


 

 

 

Skjønhaug
25. august 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg tatt ned "I <3 HÅVARD"-skiltet mitt igjen.

Jeg tror jeg begynner å bli ordentlig interessert i Gilbert Hansen! 
Jeg har bare sett deg på bussen i dag, tror jeg.

Jeg har blitt skikkelig forkjøla.

Tobias kom i hallen i dag, for han skulle trene. Men GH kom ikke. Tobias gikk forbi meg uten å si hei, tett inntil meg, og da sa jeg: Ikke vær så overlegen`a! Da snudde`n seg og sa blidt: Hei! Han tok forresten skjerfet sitt og skulle liksom kvele meg så det ut som, men han "bare piska" løst i steden. 

Jeg er glad i deg Tobias & GILBERT.

(PS. Det ble forresten slutt med Catrine da jeg trodde det. DS)

Klem, Mona

 


 

 

 

Skjønhaug
26. august 1992


Kjære Håvard...

Idag så jeg deg på bussen i dag morges og etter skoleslutt. Vi sto utenfor Gunders, Runa, Hedda og jeg, for Marte skulle kjøpe seg halspastiller. Vi ble stående ganske lenge og jeg veit at du så meg. Jeg husker faktisk ikke hvordan jeg reagerte på deg, men glad ble jeg i alle fall.

Skulle ønske at du var interessert i meg, og at vi ble sammen, så hadde jeg ikke hatt det problemet med å forelske meg i Gilbert og Tobias. Nå er det gjort. Men jeg kommer alltid til å være glad i deg! Jeg tror faktisk jeg alltid kommer til å elske deg!

 

Klem Mona

 

Følg den emosjonelle berg-og dalbanen på facebook!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits