Jeg blei forelska med en gang

 

 

Skjønhaug
12. september 2016


Kjære Håvard...

I dag har jeg hilst på Gilbert, Tobias og Linus to ganger. Første gang på gangstien mellom videobua og klubben, og andre gangen ved Lillians Hjørne. Men jeg syns han virker så kald og reservert ovenfor meg. Tobias spurte om vi skulle ha Frisk, og da sa jeg: -Har du ikke en syk en`a?

Ha. Ha. Ha. Sa Gilbert. 

Andre gangen, ved Lillians Hjørne, spurte dem etter Sondre, Harald «og dem». Da nevnte Gilbert Mona, som Harald er sammen med og sa: Hu er fin hu!
-Ja, sa jeg og blei forelska med en gang. Da lata han som han kjørte på meg. 

Vel, Silje svarte endelig nei til Morgan idag da! Det var på tide! I morgen skal jeg jobbe på Tusenfryd, så da får jeg hvertfall ikke sett`n. Tragisk, men jeg veit nå at han ikke føler noe for meg. 

Allikevel. 

Jeg elsker Gilbert!

Klem, Mona

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits