En løvinne markerer territorium og er barnslig

 

 

 

Skjønhaug
18. september 1992


Kjære Håvard...

I dag hilste du og jeg hilste tilbake.

Har vært på klubben i dag, og der var også Gilbert.
Hu derre Eygunn var der óg, og hu la an på Jon-Arne, Linus, Kristian, og GILBERT!
Jeg møtte Gilbert en gang på vei ut av "danserommet" og da tok han hånda mi uten et ord.
Jeg prata litt til`n etterpå også.

Etter klubben ble jeg, Silje, og Bente med Nora opp til AM, (søstra til Nora). Men vi gikk igjen med en gang, for Silje og Bente måtte inn allerede kl 12.  Og klokka var allerede 11.30.
Bente og Silje blei uvenner og Silje og jeg ble gående alene. Silje forbanna Bente hele tiden og så kom det fram at Bente blir «kvalm» av meg. Men det gjør ikke meg no, det som plager meg er hvordan hu klarer å være så jævlig falsk. Hu klager på at jeg tar fra´a Ina, men jeg veit jo at Ina er «lei» Bente óg. 

Da vi kom til bussholdeplassen satt Eygunn, Gilbert og Kristian der.

That´s all folks.

Klem Mona 

 

 

 


 

 

Skjønhaug
20. september 1992


Kjære Håvard...


I dag har jeg sovet lenge og gikk ikke ut før etter syv. Da gikk jeg ned til Silje. Bente var like falsk, men jeg holdt meg i skinnet. 

Vi var innom Nattcafè, men da vi kom skulle Tobias, Eygunn, Nils og Gilbert, Jon-Arne og Linus til Morgan B som hadde fest. Men den var egentlig bare for innbydde folk, så de kom tilbake etter en liten stund.

Vi har vært utrolig barnslige idag. Silje, Bente, Nora og Madelene & jeg.
Vi har gått fram og tilbake og ledd og driti oss ut! Så fant vi ut at vi skulle gå bort til bussholdeplassen der det sto to militære + Frederic, Taran, Raymond, Jørgen G, m.fl. Etter en stund kom Gilbert, Jon-Arne, Linus, Tobias, Eygunn og Nils også. Men jeg har ikke prata me`n i dag. 

Men vi var utrolig barnslige og ringte til deg! Nora prata og mora di svarte. Men heldigvis var du ikke hjemme. Nora holdt seg for nesa, gud veit hvorfor! Men, som vi lo! Så ringte vi til Morten Bakke, kjæresten til Malene. Men da holdt jeg på å dø av latter for Nora, som prata igjen, skulle si at det ikke var Malene som ringte, og da den som svarte spurte om det sa hu bare: Neeeehei! og la på! Du skulle sett`a!

Æ e glad i dokker!

Klem fra Mona

 

Følg den gærne tenåringen på facebook!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits