Uimotståelig i islender og salige lykke!

 

 

Skjønhaug
21. september 1992


Kjære Håvard...

I dag så jeg deg når du venta på bussen. Du hadde på deg en islender og du var uimotståelig. Gilbert så jeg óg, men han har visstnok klina med Eygunn, og jeg har mista "lysten" på´n. Hilste forresten på Tobias ved Gunders!

Silje og jeg er uvenner. Hu venta ikke på meg fordi jeg venta på Ina etter gym`en. Da bare gikk jeg videre etter at jeg tok dem igjen. Nora og Silje. Så nå har vel Silje baksnakka meg som en sekk med dritt. Det får så være.

Jeg har litt feber, så jeg skal ikke på skolen i morgen, tror jeg. Men skal vedde på at vi snart er venner igjen, for både jeg og Silje er "sånn".

Jeg elsker deg!

Klem Mona

 


De syke tingene vi gjør i dagbøkene våre...

 

 

 

 


 

 

 

Skjønhaug
22. september 1992


Kjære Håvard... 

I dag har jeg vært hjemme fra skolen, for jeg hadde feber i går kveld, og er driitforkjøla!
Ina kom innom for å høre hvordan det var med meg. Det er jeg glad for.
I morgen skal jeg i alle fall gå på skolen.

Jeg elsker deg!

Klem Mona

 

 


 

 

 

Skjønhaug
23. september 1992


Kjære Håvard...

Skjebnen...
Jeg skulle visst ikke se deg i dag. Du var på bussholdeplassen, og jeg blei med Celine inn.

I dag kom Silje krypende etter skolen og spurte om vi var venner og om vi skulle stikke opp i hallen. Jeg gidder ikke å krangle så jeg sa selvfølgelig ja. Og vi gikk opp i hallen. Etter en stund sammen med Linn, Annika, Madeleine og Helga, kom Tobias, Nils, Linus og .....Gilbert!

Jeg har visst ikke mista den lysten allikevel!

Han satte seg rett nedenfor meg på benken under. Jeg prata litt med`n, og han var sitt gamle jeg igjen, no doubt.

For nå flørta vi. Med øynene.

Så lente han seg mot knea mine. Så gikk Silje, Linn og Madeleine for å drikke vann. Og kom ikke opp igjen. Etter dem var gått tok Gilbert rundt leggen min og kjærtegna den så jeg fikk et sug i magan. Alt jeg fikk frem var: 
- Eh.. Gilbert, det der er mitt bein! 
Så beit han meg lett, lekte med meg! Visst har jeg følelser for han ennå! 

Så, som om Tobias var sjalu, sa han; 
- Kom´a Gilbert, vi går ned og setter oss.

Etter en stund gikk jeg, Annika og Helga ned óg. Da satt Nils, Linus, Tobias og Gilbert ved et bord, og Silje og Linn ved et annet. Så jeg slo meg ned, og alle prata litt med alle. Så kom vi inn på festen i morgen, og jeg spurte Gilbert om han hadde en svart lang frakk i elefantsize. Da sukka Tobias irritert. Som om han var lei at jeg sa jeg var tykk. Vel, etterhvert dro dem.

Men O´Salighet, jeg var i alle fall lykkelig!!

Jeg elsker dere!

Klem, Mona B

 

 

Følg den særs forelska, forvirra, forfengelige tenåringen på facebook
 

 

 

4 kommentarer

Christina

03.01.2017 kl.00:12

👏😃😃

Mona Korsell Bønke

03.01.2017 kl.23:02

Christina: Takk for applaus og glade ansikt! =)

Hemmelig

03.01.2017 kl.20:16

Vi vil høre mer om Tobias J!

Mona Korsell Bønke

03.01.2017 kl.23:02

Hemmelig: Så hyggelig at dere viser interesse for en av ungdomscrushene mine! Jeg lover å skrive mer om Tobias når han dukker opp i dagboka! ;)

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits