Lykken er en uventet hjemme-alene-fest!

 

 

Skjønhaug
26. januar 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg vært inne hele dagen, og på kvelden, etter trolldeiglaging og pizzaeting, ringte Bente og ville ha meg med ut. Jeg ble selvfølgelig med!

Vi møtte Celine og gikk en tur. Da møtte vi først Tobias som sa det var fest hos Sondre. Vi var på vei oppover samme vei som til Sondre, men bare for å gå tur. Så kom vi opp til der vi tar av inn til Sondre. Der møtte vi Alice Lone, Hedda og Roy. De sa at vi bare måtte gå opp. Men vi gikk videre på turen. Da vi kom ned på Skjønhaug igjen møtte vi igjen Alice Lone, Hedda og Roy. Nå ble vi med oppover. 

Når vi var kommet nesten helt opp møtte Tobias oss. Først satt Alice Lone på opp. Så henta`n meg og Celine og Bente. Hedda og Roy hadde gått i forveien. Der oppe var visst alle velkomne! Sondre sa bare  -Mona jo! da jeg kom!!! 

Det var en del folk der. 
Sondre, Morten, Roy, Raymond, Tobias O (som forresten tryna på moped og reiv opp kneet, og måtte på sykehus og sy!), Rune H, Nils (innom en liten tur!), Kristian, Pelle L, Håkon B, Tobias J, Alice Lone, Hedda, Mona (dama til Håkon), Bente, Celine, Silje (kom omtrent når jeg gikk sammen med Madeleine. Litt før jeg gikk da!), Madeleine og meg! Var det flere, husker jeg de ikke.

Celine har gjort det slutt med Tim-Egil og er interessert i Raymond. Som er interessert i Hedda, som er interessert i Jon-Inge, som er sammen med Cathrine, eksen til Gilbert! Intringer? JA!!

Vel, Tobias J er innmari søt, og jeg er nok ganske glad i ham! Vi satt sammen under teppet i sofa´n og så slutten av Rocky. Han med beina på mine. Underlig følelse jeg fikk da!

Prata med Roy òg, faktisk! Alle som var nede gikk bortsett fra meg og Roy og da kom han bort til meg og diskuterte hardrock musikk. Han er faktisk kjempesøt. Bente er interessert i`n! Og, hu sa at han visste det!!

Vel, da Rocky var ferdig, gikk jeg hjem. Da jeg kom til klubben møtte jeg foreldrene til Sondre! Faren hadde drikki, for han skrålte, hilste og sang! 

Var hjemme 01.30! Mamma var redd, men hu er ikke sint nå!

Jeg elsker dere!
(all three!)

Klem, Mona!!

PS. Jeg sto ved siden av Tobias, med henda rett ned, det samme gjorde han og jeg kjente fingrene hans inntil mine. Hmmm.... DS.

 

  

 

Følg den håpefulle tenåringen på facebook!

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits