Vidunderlig klubbkveld i Spydeberg

 

 

 

Skjønhaug
2. oktober 1992


Kjære Håvard...

Gjett om jeg er lykkelig?
Gilbert kom på overnattinga i Spydeberg, for han skulle spille og synge!
Vi prata og flørta kjempemye. Han strøk meg over håret en gang, og du aner ikke hva den enkle lille berøringen gjorde med meg.
Han og Roy J spilte fotballspill mot Else og meg, og vi vant. 10-9! Han ble da litt sur og når jeg kom da etterpå, sa han, mens han tok hendene mine og snudde meg rundt: -Snu deg, snu deg!
Jeg har i hvert fall fortalt ham at jeg visste hvor han var i ferien og hvorfor han var der. Jeg sa også at «Du er den eneste for meg» (fullt alvor), men med spøk i stemmen. Han så sjokka, og så glad ut.
Else, som egentlig var interessert i Gil, ble sammen med Jon-Arne, og angrer. Silje ble sammen Morgan i går kveld. Hu ringte nemlig, og så ringte jeg dit.
Men da Gil dro, ville jeg hjem også, og en halvtime senere omtrent dro jeg hjem óg. 
Håper han kommer på nattcafé i dag!

Jeg elsker Gilbert!

Klem, Mona

 

PS. Når han sang fikk vi øyenkontakt mange ganger.

 

 

Følg "stjerner i øynene"-tenåringen på Facebook!

 

 

 

2 kommentarer

Anonym

17.01.2017 kl.07:45

Det er så gøy å lese bloggen din! Sjekker hver dag om det har kommet nytt innlegg 😄 Tusen takk for at du deler! 😃

Mona Korsell Bønke

17.01.2017 kl.14:16

Anonym: Takk for hyggelig kommentar! Jeg prøver å poste litt hver uke, beklager at det blir litt ujevnt nå en periode! Heng med - det kommer mer moro! =)

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits