Bli hos meg!

 

 

 

Skjønhaug
3. oktober 1992


Kjære Håvard...

I dag våkna jeg faktisk tidlig ettersom jeg kom hjem kl. 8! (ca. i hvert fall)

Jeg ringte til Marte etter jeg hadde dusja og spist, og da fikk jeg vite at Silje angra at hu blei sammen med Morgan, og nå er det slutt!

Gilbert var på nattcafé, akkurat som jeg spurte`n om i går/i dag.
Vi flørta i dag òg! Først, når han kom, sto vi ute. Da sa han til meg:
- Nå ser jeg på deg, Mona!
- Ja, Gilbert, du er vel ikke sur?
- Neida. 

Vi gikk inn litt, og så gikk vi litt, Nora og jeg, og da vi kom tilbake til kirkestallen, hadde Gilbert og Tobias parkert og gått inn. Nora og jeg gikk inn, da satt Gilbert, Tobias, Nils og noen til ved et bord, og de andre sto rundt pianoet. Da vi kom, gikk alle bortsett fra Gilbert, og da satte jeg meg like godt ned! Nora òg. Så sa Gilbert;
- Gikk Jordansen?
- Ja, men du får ikke lov til å gå. Der kommer forresten Tobias. 
Så spilte jeg og Tobias «Othello». Jeg tråkka lett på beina til Gilbert for å holde`n igjen, og han gikk ikke!

 


Husker du dette spillet?
 

Da jeg og Tobias var nesten ferdige, spurte Gilbert:
- Skal vi spille etterpå?
- Ja, det gjør vi.
Nora spurte om vi skulle gå, men da tok Gilbert hånden min og sa:
- Nei, du blir her. 
- Ja, jeg skal være her hos deg jeg!
Og jeg ble der og spilte med ham. Og jeg vant! 
Mens vi spilte satt vi og småflørta hele tiden. Jeg lagde til og med trutemunn og sendte et kyss til han. Om jeg husker rett sendte han et tilbake òg! Og da han gjorde en tabbe en gang, sa jeg:
-Du er så søt når du gjør sånne feil!
-Du er så søt når... var svaret. 

Da vi var ferdige med spillet gikk han og satt inn snus, og satte seg på en annen stop for å se på Malene og Tobias som spilte det samme. Etter en kort stund da, dro dem. Kanskje til Linus? Ikke veit jeg.

Men jeg er i alle fall lykkelig!

Marte er interessert i Jon-Arne og det er slutt mellom Else og Jon-Arne. Malene og Else sa dem skulle være sammen med Tobias, Gilbert og den gjengen, og nå er jeg redd for at dem blir sammen. (Gil & Else)

Bente dro en tur til Havnås, men det var visst ikke no` gøy. Jeg sover hos Marte i natt sammen med Silje, Bente og Marte.

Jeg så Jan i bilen deres i dag, og du satt på, men jeg så deg ikke. 

Jeg 
       elsker
                   Gilbert!

Klem,  Mona

 

 

Følg den lykkelige, men usikre tenåringen på facebook!

 

 

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits