Da dør jeg. I alle fall innvendig.

 

 

 

Skjønhaug
4. oktober 1992


Kjære Håvard...

I dag sov jeg til 12-tiden, og da sto jeg opp til musikk fra Maggie Reilly og fra MTV. Bente og Marte hadde stått opp, men Silje sto ikke opp før i ett-tiden. 
 


 

Så på håndballkamp mellom Trøgstad og Båstad, damene, i dag og Trøgstad vant 15-14 tror jeg! Gilbert var i hallen, men vi prata ikke. Tobias spurte om å få låne peace-kjedet mitt og da spurte Geir om jeg skulle selge det. 
-Nei, sa jeg og så Gilbert i øynene.
Så gikk de ut og kom tilbake i slutten av kampen. Så jeg har sett ham i dag i alle fall. 

Jeg elsker Gilbert!

Klem, Mona!

  

 


 

 

 

Skjønhaug
5. oktober 1992

 

Kjære Håvard...

I dag så jeg Gilbert da jeg kom til skolen. Han kom sammen Tobias på mopeden hans, for Gilbert har jo verken bremser eller clutch. Etter det har jeg ikke sett ham i dag.
Men jeg har prata med Tobias. Vi, Nora, Bente, Marte, (Linda) og Silje og meg, bestemte oss for å gå i hallen kl. 17.30 i dag, for da kanskje Gilbert var i hallen. Og Nils og Jon-Arne da! Nora, Marte og jeg har finni oss fettere!

Silje holdt på å røpe meg i dag, men jeg tror ikke de skjønte det, Tobias, Linus og Sondre. 

Jeg elsker Gilbert! 

 


 

 


Skjønhaug 
6. oktober 1992


Kjære Håvard...

I dag så jeg ikke Gilbert på morgenen. 
Men, han kom på klubben. Han var der bare fra 6-tida til litt før 7! Vi prata ikke no` sammen, men vi hadde øyenkontakt. 

Så gjorde Bente det store: Ho røpa at jeg elsker Gilbert.

Nils, Linus og Aksel fikk høre det av gjengen til Gil. Og det er ille. Tenk om han blir ekkel mot meg. Knuser hjertet mitt bevisst? Da dør jeg, i alle fall innvendig. 

Jeg har ønsketegnet i hånda mi. Jeg elsker Gilbert virkelig!

Madelen spurte Tobias om hvem Gilbert var interessert i, og da mumlet han mye før han sa: -eeeeh... Else. 
-Men han behøver ikke være interessert for det, sa Madelen. 
-Nei, han synes ho var søt.

 

Kan du (G) ikke elske meg?

Jeg elsker Gilbert.

Klem, Mona

 

 Følg oppturer og nedturer på Facebook!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits