Når forelskelsen tar deg til den mørke siden...

 

 

 

Kjære Håvard...

I dag så jeg Gilbert når han venta på bussen til skolen. Ikke vei jeg om han vet at jeg elsker ham, men jeg så på han helt til han dro, og da satt han seg på bussen, først med ryggen til, og så mot meg.
Jeg har vært sammen med Nora, Madelene og Jon-Arne idag! Vi gikk tur i Åssiden. Gilbert bor i nr xxx sa Jon-Arne. Han sa også en ting til som gjorde meg kjempeglad. Han sa at Birger hadde ringt til Else og spurt om sjans for Morten, men da hadde Else sagt at det kunne ho ikke si ja til, for Gilbert var interessert i ho. Men alt han har sagt var at ho var søt!
Jeg glemte selvsagt å se hva mopednummeret hans var. Den sto utenfor huset. Han bor i et kjempefint hus, og jeg kunne se inn på rommet hans, og der var det i hvert fall Doors-plakater. Sindre hadde bursdagsfest i dag, så han var sikkert der. Håper A-L var der så hu kan gi meg en liten rapport. 

 


Sjølvaste Jim!
 

I morgen skal jeg prøve å få til et eksperiment. Det står i litteraturhistorieboka nederst på side 24. «Råd mot forelskelse som ikke blir gjengjeldt. Man skal skrive a.b.a.g.a.p. i høyre hånd, ta hånda til den du elsker, så gjør han din vilje. Så skal man ta han på brystet.» Dette skal skje på en torsdagsaften, og det er i morgen! 
Håper jeg ikke trenger den eller ønsketegnet, men de er jo kjekke å ha.

 


Ønsketegnet er en kjenning for alle som har lest Isfolket...
 


Torsdagskveld er kvelden...
 

 

 

Jeg elsker Gilbert!

Klem & suss, Mona.

 

 

Følg den okkulte tenåringen på Facebook!

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Anonym

07.02.2017 kl.21:36

Kjempegøy å lese! 😃😃

Mona Korsell Bønke

07.02.2017 kl.23:58

Anonym: Takk, så hyggelig at du sier det! =)

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits