Vi flørta, og det manglet ikke på kroppskontakt!

 

 

Skjønhaug
8. oktober 1992


Kjære Håvard...

Koselig å hilse på deg i dag! Du kom i hallen sammen med Jan og Buggen. Du hilste, og jeg hilste tilbake. Jeg var glad for å hilse på deg.

Jeg var ganske trist, for det så aldri ut til at Gilbert skulle komme. Så gikk Madelen ut for å ringe hjem, men kom tilbake for å si at Gilbert satt ute i kafeterian, og at han hadde farga håret. Rødt!!! Nå skal jeg farge mitt rødt igjen óg, tror jeg! Men mot alle odds, var han like grei mot meg! Hjertet mitt har nok pumpa litt mer enn det har godt av i dag!! Jeg har tatt ham i hånda i dag, men jeg tror ikke jeg fikk tatt han på brystet.

Først satt han ovenfor meg ute i kafeterian. Så gikk Tobias og Gil for å gå inn i hallen, men Tobias hadde colaflaske, og det er ikke tillatt inne i hallen, så han kom tilbake. Etter hvert kom både Sondre, Linus og... Gil tilbake. Da satt Sondre nærmest meg, så Gil tok en stol og satte seg ved siden av der igjen. Så gikk Sondre og da tok Gil plassen hans ved siden av meg. Sondre kom tilbake og spurte om han, Gil, ville ordne med måla til treningskampen sammen med Sondre. -Jeg gidder ikke, svarte Gilbert. Og der satt vi, prata og hadde det gøy. Han ville ikke gå opp på tribunen da Tobias spurte, da var unnskyldningen at han skulle røyke. Ja, jeg kaller det unnskyldning ja! Jeg er til og med så innbilsk at jeg tør påstå at Tobias er sjalu. Ikke det at han er interessert i meg, men han er sjalu for et eller annet. 

Da de gikk opp på tribunen gikk nemlig vi også opp dit. Vi flørta, og det mangla ikke på kroppskontakt. Men Tobias VAR sjalu, for når Gilbert skulle fortelle meg hvor Tegning, Form og Farve lå i forhold til Allmennfag og Handel & Kontor, begynte Gilbert å forklare på låret mitt.
-Forklar det her du Gilbert, sa Tobias.

Jeg tror kanskje...
For Gilbert sa en gang; (jeg husker ikke i hvilken sammenheng, jo Gil spurte hvor Linus var.
-Hva er det med Linus, sa jeg.
-Er ikke han pen, sa Gil.
-Nei, sa jeg. -Du kan sikkert få`n du.
-Jeg vil ikke ha`n, sa Gil.)
-Den jeg vil ha sitter her! Så begynte han å synge.
-Den jeg vil ha sitter ikke her, han sitter i himmelen og spiller (...)! (Husker ikke hva han spilte.)

Så, så jeg at det sto no` med "R" på armen hans, og jeg trodde det var Randi, men Madelen sa at det ikke var no` jentenavn. Da ble jeg glad. 
Tobias maste om at de skulle dra, for filmen de skulle se begynte klokka ti.
«Exorsisten» skulle de se. Mamma og pappa sa den var dårlig. Gilbert sa først når Tobias maste at
-Det er jo 20 minutter til.
Til slutt gikk de og da klappa Gilbert meg på hodet og sa hadet.

Gleder meg til i morgen. Håper jeg tør å by opp Gilbert til å danse. 

Jeg ELSKER GILBERT!

Klem Mona

 


Kanskje ikke rart om han skygget banen når det er sånn besatte jenter ser ut?
 

 

 

Følg den besatte tenåringen på Facebook

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

39, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits