Kvelden endte med et kyss på...

 

 

Skjønhaug
9. oktober 1992


Kjære Håvard...

Så Gilbert i dag morges når han venta på bussen. Så har jeg gått med sommerfugler i magen i hele dag i spenning om han kom på klubben eller ikke. 

 

 

Det gjorde han.

Han var der fra sju til åtte og så forsvant han opp i hallen hvor det var håndballkamp mellom Herrer Trøgstad og Langhus. Trøgstad tapte med ett mål. Det vet jeg fordi jeg og Madelene gikk opp i hallen. Jeg trodde nemlig Gilbert var der, og jeg hadde helt rett!
Vi prata ikke noe under kampen og ikke etter heller for da dro han hjem!

Jeg innstilte meg på å gå hjem, men gikk på klubben. Gudskjelov! (Må ha med at han gikk bak meg ut av hallen da!)
Han kom nemlig tilbake på klubben litt senere.

Da flørta vi.
Vi spilte fotballspill! Hadde det kjempegøy. 

Madelene er forresten interessert i Odd-Magnus Rodondendronsen, og han misliker hu ikke akkurat! Egentlig skulle jeg følge hu hjem, men det blei til at Odd kjørte`a hjem. 

En gang da Gilbert scorte på fotballspillet og jeg satt i vinduskarmen, kyssa han meg på hodet!

  

Vi satt sammen i vinduet og prata litt óg. Jeg spurte hvordan "Exorsisten" hadde vært, og han sa at den var kjempefin. Han lovte å ta med boka på skolen til mandag, så  jeg fikk lese den. Å, så mange ganger vi hadde øyenkontakt.

Jeg elsker Gilbert!

Klem, Mona B

 

 

 

Følg hun som svever på skyer på Facebook

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits