Tidsangivelser og spaning

 

 

 

Skjønhaug
10. oktober 1992

Kjære Håvard...

I dag var jeg sammen med Silje fra halv ett til halv to, og med Bente fra halv to til seks. Så gikk jeg hjem for å spise pizza. 

Da klokka var ca ni, halv ti, tror jeg, nei, tidligere, kom Nora heseblesende og fortalte at Gilbert var på Skjønhaug. Jeg ringte og avtalte å møte Silje og Bente på Skjønhaug, og så gikk Nora og jeg ned dit, til Ole`s Gatekjøkken. Og der, der var Tobias, Linus... og GILBERT. Men vi prata ikke noe, Gilbert og jeg, selv om jeg prata med Tobias. Han har også farga håret rødt! Han var fin. Faktisk skulle ønske at jeg huska å si til Gilbert at han får komme til meg med boka, for jeg tør ikke gå bort til ham. Hvis jeg møter`n i morgen skal jeg si det. Mopednummeret til Gilbert er "XX xxxx"!

Så forresten kameratene dine i dag, dvs. Dengsta`n, Buggen og de folka der. Du satt i bilen du óg, men jeg så deg ikke.

Vel, da jeg og Bente gikk oppe i Åssiden for å «spane» var både mopeden til Gilbert og Tobias hjemme hos dem, så de var i hvert fall ikke ute og farta.

Vi har skrivi med kritt på bakken i dag óg. Jeg: Gilbert, Bente: Roy, Nora: Nils, Jørgen G: Nora, Odd-Magnus: Madelene. 
Jørgen og Odd-Magnus gikk vi ikke sammen med da, men vi så dem.

Jeg elsker Gilbert!

Klem, Mona

 

 

Følg spaner`n på Facebook!

 

 

2 kommentarer

26.02.2017 kl.02:56

Det er så gøy å lese bloggen din! Masse minner fra egen ungdomstid kommer tilbake 😃😃

Mona Korsell Bønke

27.02.2017 kl.00:01

@Anonym: Gøy at du henger med, og at du kan hygge deg med tilbakeblikk til egen ungdomstid! =)

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits