Yes! Jeg kom innafor døra!

 

 

 

Skjønhaug
11. oktober 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg hatt en absolutt fin dag! Var i hallen for å se på et par kamper, og mot slutten av siste kamp, kom Tobias, Sondre, Linus og no´n flere og ... Gilbert. Prata ikke noe særlig, jeg sa bare at han fikk huske boka, og at han måtte komme bort til meg med den. Men det sa han nei til. Så da Silje kom til meg, og vi gikk ut, bestemte vi oss for å gå opp til Gilbert sånn at jeg kunne hente boka i dag.

Det var mora som åpna, og etter en liten stund kom Linus ut og lurte på hva det var. Jeg sa som sant var at jeg skulle hente boka, og så forsvant han, og kom tilbake og så kom Tobias ut. Han sa at vi skulle komme inn en tur. Da vi kom inn i gangen møtte vi Gilbert. 
-Skal dere være med inn, spurte`n. Silje sto bare og så dum ut, mens jeg sa kort og godt:
-Ja!

På rommet til Gilbert satt dem og spilte dataspill. Gilbert leita en stund etter boka «Exorsisten», men ga opp. Jeg låner heller en CD med The Doors. Jeg har skrivi i lekseboka hans og hengt opp en plakat på rommet hans. Lurer på hva Sondre trodde da han kom, og K også. Vi var der i minst 2 og en halv time, Silje og jeg!

Jeg elsker Gilbert

Klem, Mona.

  

 

 

 

Følg tenåringen på Facebook, kort og godt!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits