Denne gangen kysset han meg. Rett på...

 

 

Skjønhaug
16. oktober 1992


Kjære Håvard...

Idag har jeg i alle fall sett Gilbert. Jeg tror han så meg også. Men han var ikke på klubben, for han var på OD-fest og spilte der i Rakkestad. Eygunn og Lina var på klubben i dag, og da blei jeg kjempeglad for at ikke Gil og Tobias var der. Tenk å bli glad for det` a!!

Jeg elsker Gilbert!

Klem Mona

 

 


 

 

Skjønhaug
17. oktober 1992


Kjære Håvard...

I dag stakk jeg opp i hallen for å se J-16 spille. De tapte dessverre med 1 mål. Da alt i hallen var slutt, kom Gilbert en tur. Ganske gåen etter OD-festen i går. Jeg tørka vekk en tåre på kinnet hans. Han hadde nemlig kjørt moped. Men jeg ble litt lei meg da jeg hørte at han ville hjem pga Lina og Eygunn. Dumme meg fortalte jo om dem.

Jeg gikk tur sammen med Bente, men da var mopeden hans hos Linus, og der var nok Eygunn og Lina også.

Så gikk jeg inn i halv ti-tiden og satte meg og så litt på TV, så gikk jeg opp på rommet mitt og tegna Gilbert fra et bilde i 7. klasse. Dessverre ligner det ikke no særlig enda.

Så i halv ett tida kom Nora og Madelene til meg og ville ha meg med ut. Og jeg sneik meg ut. Nervøs som bare faen (unnskyld uttrykket!) Men det gikk supert, Jeg er ennå ikke oppdaget, og kl. 03.10 var jeg oppe på rommet mitt igjen. Litt spenning er vel alltids tillatt eller hur?

Jeg elsker Gilbert!

Klem Mona

 

 


 

 

Skjønhaug 
18. oktober 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg vært og sett én kamp i hallen. Trøgstad-damene mot Harjar H.K. Trøgstad tapte.

Gilbert kom i hallen , men vi prata ikke noe, for vi satt langt fra hverandre. Jeg møtte blikket hans én gang, og smugtitta i blant. Han sa ikke hei når han kom, men så satt også jeg og så ned. Men da han gikk, satt jeg og Lone og Nora sammen og da bøyde han seg litt, løftet foten min og kysset meg på skoen og sa:
-Hadet!
-Jo, eh, hadet´a, sa jeg. Da ble jeg paff. 
-Hvorfor gjorde`n det, spurte Lone, er dere sammen?
-Nei, da hadde han vel ikke kyssa ho på sko`n, sa Nora. 

Silje kom hjem i dag, og jeg har vært litt nede hos hu.

Jeg elsker Gilbert!

Klem Mona

 

 

 

 

Følg Askepott-wannabe`en på Facebook

 

 

2 kommentarer

Anonym

11.03.2017 kl.23:23

Takk for at du deler! Utrolig moro å følge bloggen din 😄

Mona Korsell Bønke

12.03.2017 kl.22:37

Anonym: =)

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits