Hvor ER du? Du unngår meg vel ikke?

 

 

 

Skjønhaug
19. oktober 1992


Kjære Håvard...

Selv om det er mandag i dag, har jeg ikke sett Gilbert i dag. Vi hadde nemlig fri i dag. Har kasta tegningen av Gilbert i dag óg. Skal heller lage ny. Var sammen Silje og Marte idag.

Jeg elsker Gilbert!
Klem Mona

 

 


 

 

Skjønhaug
20. oktober 1992


Kjære Håvard...

I dag hilste jeg på deg, og du på meg, eller oss da! Jeg liker å tro at det er meg du hilser på.

Har ikke sett Gil i dag, og han var ikke på klubben heller. Aagot sa at han antagelig var og øvde hos Birger. La oss håpe det!
Jeg elsker Gilbert.
Klem Mona

 

 


 

 

 

Skjønhaug
21. oktober 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg heller ikke sett Gilbert. Nå blir jeg bekymret. Hvor er han?? Han må vite at jeg elsker ham, virkelig virkelig.

Jeg rakk bare såvidt å komme på skolen før det ringte inn i dag, for Silje og Bente hadde forsovi seg! 
Vel, håper jeg ser og prater med Gil i morgen!

Jeg elsker Gilbert!
Klem Mona

 

 


 

 

 

Skjønhaug
22. oktober 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg heller ikke sett Gilbert. Håper ikke han unngår meg med vilje. 
Jeg elsker Gilbert!
Klem Mona

 

 

 

Følg den økende desperasjonen på Facebook!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits