Radio Trøgstad

 

 

 

Skjønhaug
30. oktober 1992

I dag har jeg vel hatt en brukbar dag. På skolen i dag snakka jeg med Håkon S og jeg fikk lov til å komma, no problem der.

I hallen i dag var Gilbert, og etter en stund hilste han i alle fall! Nå hører jeg på ham - på Radio Trøgstad!

I`m so in love!

Silje sover hos meg. 

 DJ Gilbert på Radio Trøgstad serverte Bob Marley, U2, 3 Små Kinesere, Sex Pistols, Dance With a Stranger, CC Cowboys, The Doors, U2 (igjen), Metallica, The Doors (igjen), Olle og Sykdom, Smurfene, ABBA, Depeche Mode, Guns´n´Roses, A(?), Shakespeare Sisters, Bonnie Tyler og The Commitments! Aaah! 90-tallet!
 

 


Jeg elsker Gilbert.

Klem Mona

 

 

Følg den musikkelskende tenåringen på Facebook!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits