Så leker vi katt og mus

 

 

 

Skjønhaug
31. oktober 1992


Kjære Håvard...

I dag sto jeg opp kl.08.00!! På en lørdag. Så, kl. 08.30, gikk jeg ned til Hedda i Ca-Ira og farga håret rødt.

Så har jeg vært sammen Silje.

Også har jeg vært på fest hos Håkon S. Det var faktisk gøy. De som var der var: Line, Lonja, Tanja, Karine, Bente, Nora, meg, Håkon, Jim-Idar, August, Glenn Viggo, Morgan, Arne, Roland, Buggen, Stein, Ronny B, Gunnar og Leif-Otto. Jeg husker ikke flere i alle fall. Leif-Otto hilste deg fra meg, for du var jo hos Dengsta`n.

Vi jentene, minus Karine, ringte til Nils for å høre hvem som var der. Første gangen var det bare Nils og Jon-Arne som var der, andre gangen hadde Gilbert, Alma Beate, Tobias E og Sindre kommet i alle fall.

Da Line spurte om jeg skulle prate med Gilbert, sa jeg nei, og da ho spurte Gilbert: -Skal du prate med Mona, begynte han å prate om noe annet. Slik er livet.
Litt seinere ringte Jon-Arne og prata med Line, og plutselig kom Line inn til meg og spurte hva jeg ville gi for at Gilbert skulle komme til Håkon og strippe. Ikke visste vel jeg hva jeg skulle svare. Jeg skulle ha svart at jeg ikke ville gi noen ting, men tror du jeg gjorde det? Neida! Det var forresten Gilbert som lurte på det.

Mens Line satt og prata hadde Gilbert sagt: -Mona, Mona, Mona i bakgrunnen, ganske sikkert for å erte meg!!!

Men til tross, jeg elsker Gilbert!

Klem Mona B

 

 

Følg tenåringens univers på Facebook

 

 

 

 

2 kommentarer

08.05.2017 kl.18:20

Gleder meg til fortsettelsen :-D

Mona Korsell Bønke

08.05.2017 kl.23:07

Anonym: Det gjør jeg også! =D

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits