Jeg hater han. Men jeg elsker han også....

 

 

 

Skjønhaug 
1. november 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg vært i hallen, men Gilbert var ikke der! Ikke samtidig med meg i alle fall! 
Jeg elsker Gilbert, men vil glemme`n!

Klem Mona!


 


 

 

 

Skjønhaug 
2. november 1992


Kjære Håvard....

I dag har jeg mest lyst til å gi opp og til å legge meg ned og daue. Fy fader jeg blir så irritert på Silje. Hu venter at jeg skal lystre hennes minste vink, men om hu gadd p komme innom meg i går før hu gikk i hallen, det er dumt. Både hu og jeg visste at Gilbert kom til å være der. Faen i helvete!! Jeg blir så forbanna. 
Jeg hater Gilbert! Åhh!! Men, jeg elsker`n for det.
Ble ferdig med tegningen av han i dag. 

Klem Mona.

 

 


 

 

 

Skjønhaug
3. november 1992

Kjære Håvard...

Så gøy å hilse på deg igjen!! Jeg er nok utrolig glad i deg, for jeg lyste opp ved synet av deg! Gil var ikke på klubben i dag, men who cares? Jeg sa til Tobias og dem at jeg synes at Gilbert er "dum". Det er han jo ikke, han kan ikke noe for at han ikke er interessert.

Men helledussen, du er like nydelig som før.

Jeg elsker deg, og Gilbert!

Klem fra Mona

Tobias er så søt, og han er en god venn!!

 

 


 

 

 

Skjønhaug 
4. november 1992


Kjære Håvard...

Har ikke sett noen av dere i dag. Har hilst på Roy, Birger, Morten, Jim-Idar og Andreas i dag. Noen av Gilberts kompiser i alle fall. Jeg har blitt skikkelig kompis med Birger jeg! I morgen er det norsk tentamen.

Jeg elsker Gilbert!

Klem Mona

 

 


 

 

 

Skjønhaug
5. november 1992


Kjære Håvard...

I dag hadde vi norsk tentamen. Håper jeg får over G i alle fall. Hadde bilde av Gilbert å se på. Har kun hilst på Tobias og Linus av Gils kompiser i dag. Tobias er kjempesøt. Men akk så liten og tynn!! Jeg satt alene i hallen i dag når Silje trena. Da kom han bort og sa: Morn! til meg.
-Hallo, svarte jeg. 
Etterpå spurte jeg om Gilbert var på skolen for tiden. 
-Du er opptatt av han du, sa Tobias. 
-Nja, det er bare et skalkeskjul sånn at du ikke skal skjønne hvem jeg er interessert i det, sa jeg!! Håper han tolker det rett.

Og hva er rett? Jeg håper i alle fall ikke at han er interessert i Silje! I mean it.

Jeg elsker Gilbert!

Klem, Mona

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits