På gulvet...

 

 

 

Skjønhaug
6. november 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg hilst på deg!! Det var koselig at du kom på klubben. Hvorfor har du begynt nå?

Jeg har også prata med Gilbert og Tobias J. Jeg flørter ganske mye med J.
Gilbert sa til meg at han var skuffa over at han ikke ble leder, men han ble fornøyd med "viseleder" tilslutt! Han sa også: 
-Er du ding?
-Ja, svarte jeg. 
-Nei, da skal du svare at du er Mona Bønke. Det har jeg lært av deg, sa Gilbert. Også tok han meg i hånda.

Nå etter klubben gikk en hel haug folk ned til Håvar L og på hjemveien møtte Silje og jeg Alice Lone, så vi tok til slutt med oss Bente og gikk ned til Håvar vi óg. Jeg visste at Gil og Tobias var der, og det gjorde ingenting. Jeg satt meg på gulvet sammen Tobias, og Bente. Etter en stund kom Gilbert ned på gulvet óg, og vi prata litt. Når Bente gikk lå vi der alene. Gilbert var så søt når han satt med knærne under haka og så på TV!

I think I like him. 

Fikk forresten en kork av Tobias F i dag med "Be meg ut" på. Men herregud, han er vel sammen Unni i Bergen. 

Jeg elsker deg, og GILBERT. 
også er jeg veldig glad i Tobias J!!

Klem Mona

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits