Tenåringen på syretrip

 

 

 

Skjønhaug
7. november 1992

 

Kjære Håvard...

I dag våkna jeg av en herlig drøm om deg.

Jeg drømte at jeg var i hallen og så kom du og noen til. (Det så litt annerledes ut i hallen.) Du gikk først ned i vektløftingsrommene, og etter en stund kom du opp igjen, og da strødde du omkring deg med kjempestore spikre. Det var ganske komisk. Så kom det en vakt og du lagde deg et lilla trehåndtak og trua med å åpne en liten dør. Du satt nede på gulvet. Da gikk jeg bort til deg, tok fra deg håndtaket, og så reiste du deg opp. Da sto du plutselig ved kiosken i hallen, og jeg grep den kanten på tavla så du ikke kunne gå den veien. Så holdt jeg meg i kanten på kiosken så du var fanget. Så spurte jeg deg hvorfor du hadde gjort detta. Og da svarte du (for det var no musikk, ja?? tror jeg, i hallen) at du alltid hadde hata den musikken. Da strekte jeg meg på tå og kyssa deg. Du besvarte kysset, og dæven å godt du kysser! Jeg har tenkt på deg i hele dag.
Og litt på Gilbert.

Har vært sammen med Silje i kveld. J16 og G16 har vært på fest hos Linn S, og der var Gilbert òg. Lurer på hvem han har rota med denna helga? Får vel høre det i morgen vel!

Jeg elsker deg, og Gilbert.

Klem Mona

Sinnsforvirra jeg? JA!!!!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits