Et sabla rot!

 

 

Skjønhaug
8. november 1992


Kjære Håvard...

I dag har jeg tilbrakt mesteparten av dagen min i hallen. Fikk vite mye rart fra festen hos Linn S i går!! Celine rota med Bård Iver, Hjørdis med Håvar A og Bente fikk rykte på seg for å ha rota med Leif-Pelle. Men det siste var visst ikke sant. Men hu er troendes til det!!
Hjørdis vil ikke være sammen med Håvar, men han vil tydeligvis være sammen med Hjørdis.

Gil hadde ikke rota med noen!!

Jeg og Silje var oppe hos Gilbert i dag for å levere CD`n som jeg låner, men han var ikke hjemme. Mora sa han antagelig var hos Linus. Vi gikk forbi der 2 ganger, men jeg håper ikke han så oss. Første turen møtte vi Tobias 2 ganger! Silje blei flau!

Jeg elsker deg, og Gilbert!

Klem Mona!

 

 


Hvem rota egentlig med hvem?
 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits