Føtter i flørtemodus!

 

 

Skjønhaug
14. nov 1992

Kjære Håvard...

I dag var jeg i hallen og så på interkretskamper med G-14. Gilbert var i hallen første kampen. Helt til kl. 17.30 var jeg i hallen.

Da jeg kom hjem måtte jeg ringe til Bente og Nora. Jeg fikk beskjed om å hoppe i dusjen, for vi var invitert opp til Odd Magnus, typen til Madelene. Så jeg blei ferdig på null komma niks.
Det var ganske kjedelig på B.U., så etter to timer ca. og 80 kr dro jeg, Nora, Alice Lone, Alma Beate og Aida hjem, eller opp til Nils da!

 


Noen hadde det sikkert veldig gøy på fest, men tydeligvis ikke vi!

 

Der var bare Tobias E, men vi fikk komma inn vi. Vi var ganske flaue da Nils kom hjem, men det så ikke ut som om han brydde seg noe om det. 
Etter en lang stund kom Gilbert, Tobias J., Jon Arne, Tobias E og Nils ned i stua der vi satt og så på TV. Prata ikke så mye med Gilbert, men han satte seg i alle fall ved siden av meg, og vi beinflørta en stund! (Eh... flørta, jeg kanskje ja, men Gil? Neppe!) Han nevnte at han savna CD`n sin, og det gir jo meg en ypperlig anledning til å gå til han med CD`n!! Hehe, óg låne en ny!!

Håper han skal i hallen i morgen. 

Tobias og Gilbert dro da vi dro.

Åh, jo, og jeg har jo hilst på deg i dag óg!!! Du sto utenfor da vi gikk. Du så etter oss, det så jeg. 

Jeg elsker Gilbert!!!

Klem Mona B!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits