Når man er uvitende om at man er 3. hjulet på vogna!

 

 

Skjønhaug
15.nov 1992


Kjære Håvard...

I dag sto jeg opp kl. 10, for jeg skulle i hallen og se på håndball. Gilbert var ikke der, men det var Tobias. Han er så søt. Vi prata skikkelig mye. Vi ler bestandig av det samme. Så kom han innpå at han skulle se en film hjemme hos Tobias, Gilbert og han. 
- Jeg kommer jeg, sa jeg. Jeg og Silje.
- Ja, det er greit det, svarte`n.

 


Sånn ca sånn kan det ha sett ut en dag i Trøgstadhallen, bare trekk fra 20 år på stilen!

 

Etter et par kamper og litt fram og tilbake om at jeg og Silje skulle komme, dro vi hjem.
Så, klokka 16.30 ringte Silje, og så gikk vi opp. Da vi kom satt Gilbert, Linus, Tobias og Sondre der og så på håndball på TV`n. Vi prata og hadde det gøy. Så dro alle utenom Silje og meg for å levere filmen, og vi satt igjen alene på rommet til Tobias. Flaut? Ja, ein smula!
Forresten, Linus gikk før. 

Så kom bare Tobias tilbake, for Gilbert skulle gjøre noe lekser osv, og Sondre skulle eta. Så da satt vi der da, Silje, Tobias og jeg.
Tobias prata mer med meg enn med Silje. 

Forresten, før alle gikk leste jeg i TOPP, og det sto at Edvard Furlong ikke hadde noen kjæreste. Men det vet jag at han har, så det sa jeg høyt. Da sa Gilbert: 
-Det har ikke jeg heller, og så hadde han sett på meg, sa Silje. Håper jeg, eller håper jeg??

Etter hvert kom Sondre, Linus, Tobias H og Gilbert, og vi var der til ca 20.30-20.45. Jeg var hjemme i 22-tiden. 

Jeg er glad i Tobias, og jeg elsker Gilbert!

P.S. Bente hadde rota med Jonas Ottesen i går!!! D.S.

P.S. Jeg smakte på no cocossprit av Tobias!


Følg den håpefulle tenåringen på FACEBOOK!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv

hits