hits

Sexy telefonrøst og gryende mistanker

 

 

Skjønhaug
16. november 1992


Kjære Håvard,

Du er den eneste kjekkingen jeg har sett i dag, men jeg har hørt stemmen til Gilbert. For, når jeg og Silje var i hallen i dag fikk jeg plutselig lyst til å ringe til Gilbert. Og han svarte! 
-Hansen!!

For en sexy stemme.


Mr. Dreamboat...

 

 Jeg elsker Gilbert!

Klem, Mona

PS Fant ut at hjertet mitt ikke lenger dunker særlig for deg! DS.

 

 


 

 

Skjønhaug
17. november 1992


Kjære Håvard,

I dag så jeg Gilbert på klubben. Vi prata ikke noe spesielt sammen, men han prata i alle fall til meg. Vi spilte fotballspill mot hverandre óg. Han sa noe om at hvis jeg gjorde det (?) (husker ikke hva jeg gjorde) igjen, måtte han bruke noen litt skitne triks! Hva da, tenkte jeg!

Klokka litt før åtte dro han hjem, og litt etter halv ni gikk jeg opp i hallen. Da Tobias J var ferdig med å dusje, kom han og satt seg sammen med oss andre som satt der.


Lånebilde fra her eller fantasien min!

-Ved siden av meg. Vi hadde knæra helt inntil hverandres, og han tok det ikke vekk. Vi så hverandre i øynene et par ganger og han skulle hele tiden ta det jeg holdt i hendene. Hmmm....??

Jeg er glad i Tobias, og jeg elsker Gilbert.

Klem, Mona

 

 


 

 

Skjønhaug
18. november 1992


Kjære Håvard,

 

Nå vet jeg det altså: Gilbert elsker meg ikke, er ikke glad i meg, er kanskje en god venn bare! Det var i dag det skulle skje. Drømmen om Gilbert skulle gå i oppfyllelse. Men - den som gir seg er en dritt! Jeg tegner et ønsketegn i dag.

Jeg elsker Gilbert.

Klem Mona

PS. på skolen i dag lagde jeg, Lina og Eilin en snømann som het

                         JO - GIL - IS
                     (Jon - Gilbert - Nils)
Tøft?    
DS.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv