hits

The talk of the town lizzom

 

 

Skjønhaug
19. november 1992


Kjære Håvard...

I dag fikk jeg høre no´ dumt! Jeg var i hallen i dag, for G16 skulle trene. Og så kom Tobias bort til meg og spurte om jeg hadde fått meg type! Da måtte jeg flire da!!
-Nei, sa jeg, det var jeg og Bente som var ute og gikk!
Da jeg lurte på hvem som hadde sagt det ville han ikke si det. Til slutt fikk jeg forhandla meg fram til at jeg skulle ta han i hånda, som var full av klister, mot at han skulle fortelle det. Det var onkelen hans, Anders, som hadde sagt det. 
-Åssen veit han hvem jeg er´a?, sa jeg.
-Ja, det aner jeg ikke, sa Tobias.

Har dem prata om meg, eller har dem prata om meg?

 


Hello... How YOU doin´?

 Jeg elsker Gilbert, og er glad i Tobias.

Klem, Mona

 

 

 

2 kommentarer

Joachim Hovland Vik

07.02.2018 kl.07:17

Veldig bra og spennende innlegg
mange fine bilder
du skriver utrolig bra. fortsett med den gode jobben
Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

Mona Korsell Bønke

07.02.2018 kl.14:51

Joachim Hovland Vik: Takk for hyggelig kommentar!

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv