hits

Tomme trusler på jenterommet

 

 

Skjønhaug
20. november 1992


Kjære Håvard...

Koselig å hilse på deg igjen. Fin jakke du har fått deg forresten!
Gilbert var på klubben i dag, men han virker bare mer og mer uinteressert. Jeg prater nesten bare med Tobias. Og hvis ikke Gilbert snart nå viser litt interesse, blir jeg interessert i Tobias, det veit jeg. Garantert!!

 


Trekantdrama i mitt eget hode...I dag har vi sitti ganske nærme hverandre lenge. Og når han spurte Silje (nede hos Haavar L) om hu var redd for å gå hjem aleine, sa jeg: 
-Du får følge hu da!
Da rista han på hodet.
Jeg skal spørre om han er interessert i hu, men har ikke fått meg til det enda. Var hos Haavar L etter klubben i dag, og det var Tobias óg, ikke Gilbert. 

Jeg er glad i dem begge,

Klem Mona! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

40, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv