hits

Ufrivillig blotter!

 

 

 

 

Skjønhaug
22. november 1992

Kjære Håvard...

Har væert en liten tur hos Silje og i hallen i dag. Har bare sett Tobias i dag, og Haavar L da. Selvfølgelig en hel haug andre óg, men ikke Gilbert. Men han er jo ikke interessert i meg allikevel. 

Så da så. 

Jeg elsker Gilbert,  og er glad i Tobias.

​Klem Mona B!


 


 

 

Skjønhaug 
23. november 1992

Kjære Håvard...

Tabbe - Megatabbe! Rett i baret! 

I dag hadde Dagfinn (Å, den som kunne myrde han!) og Morgan, min bror!, og "Hekken" sett på meg mens jeg dusja. Gardina var jo der selvfølgelig, men likevel!

 

 

Og det fikk jeg høre på Skjønhaug idag, når jeg skulle besøke Nora. For der sto brodern, Hekken, Dagfinn og Oddleif. Jeg var ganske sur mot dem, så når jeg gikk så sa Oddleif:
- Så sur!

Ellers har jeg tatt solarium i dag. Har vondt i hodet, og jeg har historieprøve i morgen. 

Jeg elsker Gilbert, og er glad i Tobias.  (and you of course!)

Klem Mona B

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

41, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv