hits

The Pheromone Wars

 

 

Skjønhaug
24. november 1992

Kjære Håvard...
I dag har vært en stressende, men "yet" en god dag. Jeg har forresten overveid å trekke meg fra elevrådet på skolen etter jul. Det tror jeg at jeg . Særlig fordi jeg er formann i styret på klubben òg.

Vet du hva Eskil spurte meg om?! Han sa at han syntes at når (hvis) de 4 små poteter blir plukket ut til å dra til Danmark for å spille inn en plate der, syntes han at minst ett styremedlem burde få lov til å dra. Dvs at antagelig JEG får dra til Danmark!!! Han spurte ikke sånn direkte, men han syntes det var bra at jeg ville være med. Dessuten er det bare jeg fra 9. klasse, og det er jeg som er formann.
De som skal dra er: Eskil J, Egil N, Gilbert H, Tobias J, Birger S, Kristian A, Margit E og antagelig 2 andre. Margit og jeg kan bli gode venner. Håper ikke de andre i bandet har noe i mot det, og jeg håper jeg får lov til å dra, men ikke minst: at 4 små poteter blir plukka ut!!

Vi hadde styremøte i dag, og jeg satt tett inntil Tobias, og jeg kunne kjenne lukten av munnen hans.
Men, jeg så Gilbert inn i øynene et par ganger i dag og fra min side blei det gnist
 


Jeg spilte fotballspill på lag med Gil i dag òg, og da kjente jeg hans maskuline lukt!

Jeg elsker Gilbert, men er glad i Tobias!

Klem, Mona B

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

41, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv