hits

Se opp for en kald skulder!

Skjønhaug 26. november 1992


Kjære Håvard,

I dag har jeg både prata med Tobias og Gilbert. Mest med Tobias selvfølgelig. Jeg oppfatta ikke hva Gilbert svarte da jeg spurte om han skulle på klubben i morgen.

Det virka visst ikke som han liker Tina no` særlig, og takk og lov for det.  Jeg har vært kald mot ho siden ho kom hjem. Ho kom i hallen i dag sammen med Ågot og Ramone.
Jeg gikk dit sammen med Nora, men ho gikk tidlig, så jeg satt sammen med Marte en stund og til slutt endte jeg opp sammen med Celine, Alice Lone, Tobias og Linus. Vi lagde historier der alle sa ett ord hver. Ganske teit, men gøy. 

Når vi skulle gå sa jeg at:
-Åh, er det slutt, jeg skjønte ikke det jeg. 
-Nei, du er så dum, så du skjønner ingen ting. (Tobias)
-Ikke så dum som du. (Det var Gilbert som sa det.)
-Nei, ikke så dum, sa`n da. 

Jeg er glad i båda två!

Kram, Mona

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

41, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv