hits

Headbangers ball og Radio Ga Ga

Skjønhaug 27. november 1992


Kjære Håvard, 

I dag har jeg hatt en god dag, og en dårlig/rar dag. Skolen i dag var dødstreg, som vanlig! Men klubben i dag!!!

Gilbert var der fra jeg kom og vi spilte fotballspill, litt mot hverandre og litt på samme lag. Jeg har ganske vondt i nakken, for jeg banga mye. 

 

 

Tobias kom litt seinere. Selv om jeg ikke har sagt det til noen er jeg glad i Tobias enda. Silje er forelska i`n igjen, og han er nok interessert i Silje óg. 

Men jeg har tatt mange bilder i dag, en hel film faktisk.

 


Vet du hva dette er, er du antageligvis ikke en millenniumsbaby!


Mye Gilbert, men jeg tror det blei mest Tobias. Jeg satt på kjøkkenet en stund etter bangingen og hørte på Radio Trøgstad sammen med en hel bunch andre, og så ble det konkurransetid, og Gilbert svarte på hvilken forbindelse en eller annen hadde hatt med IRA. Han klarte det. Videre kom et par andre spørsmål, og jeg hjalp han med det ene. Så sendte han hilsen til Tobias fra Silje og til alle andre på klubben. Så prata`n litt om noe annet, også sa han: 
-Ja, så må jeg hilse til ei til, det er til Mona. Da var det ikke flere.
 


Alle som satt på kjøkkenet satte i å pipe, og jeg ble dritflau! Men glad, kjempeglad. 
Jeg skal låne ny CD av Gil snart. The Doors! Nå låner jeg Metallica med "Kill ´em all" av Jon Arne!

Jeg elsker Gilbert!

Klem Mona B

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona Korsell Bønke

Mona Korsell Bønke

41, Oslo

Cara Commentarius betyr noe så enkelt som Kjære Dagbok. På Latin. Jada. Neidaså. Dette kommer til å bli sånn passe deilig pinlig! I nåtiden er jeg en 39 år gammel mamma til verdens beste "Frøken Darius" og samboer til dansken, som er bonusfar til 6-åringen. En moderne familie med andre ord. Ikke noe spesielt med det, vi er sånn passe jugete og rosa på Facebook, ispedd en god dose selvironi og "stygge sannheter" som så mange andre. Men det er ikke det vi skal snakke om her! La meg ta deg med tilbake til den gang jeg var en guttegæærn tenåring med hormoner som kunne fått en hardbarka sjømann til å gå planken. Hold på hatten og stålsett deg for de kommende grimaser som fjeset ditt ufrivillig vil utsette deg for, dette er rått og usensurert. Velkommen inn i hodet til en veldig forelska tolvåring. En EKSTREMT forelska tenåring. Som til tider dykker ned i de mørkeste avkrokene av sinnet og føler som om alle nervetrådene lå utenpå. Som nok aldri trodde hun skulle dele disse tankene med noen. Så feil kan man ta! Klem fra Mona

Følg meg! Follow My VisioListMy VisioList

Kategorier

Arkiv